失蹤

我相信看官各位,很多都有過以下的經驗。

你可能有一件物件,每天都在用,又或者十分常用,但一天不知道什麼原因,你忽然找不到它。

它,可能是一支筆、一把開信刀、一個膠紙座,又或者是一把雨傘。

是什麼並不重要。

反正,忽然有一天,你想起要用的時候,卻再也找不到它。

你思前想後,明明肯定三天前你還在用,而你亦非常肯定,這三天它應該仍在某個位置。你甚至可以斷定,沒有其他人曾動過它。那,它跑到哪裏去呢?

失蹤的原因永遠不能確定,唯一可以確定的是,你再也找不到它。

人擁有的東西,總會無緣無故的失去。

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s