不急

對於結婚,男人女人的看法非常不同。

男人在這方面,比女人理智多了。

很多女人,糾纏多年,總得不到一句「我們結婚吧!」

有人說這是因為今時今日男人的結婚生理時鐘,和女人的太不一致了。

女人希望結婚生子,所以適婚就是適孕。

男人卻並沒有這個考慮。三十、四十、五十歲都一般。

以前,男人女人的結婚時間只差三兩年,二十來歲都結婚了。

今天可不一樣,儘管女的可能還是希望二十七八左右找到歸屬,但男人呢,沒有三十五六想都不會想吧。

男人也不是要浪費女人的時間,他們只是不急而已。

Advertisements

4 thoughts on “不急

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s